středa 19. února 2014

Kotvené střechy ve světle zákonů a norem

V rámci doprovodného programu na veletrhu Střechy Praha jsem vystoupil v pátek 24.1.2014 na Fóru plochých střech s příspěvkem na téma "Kotvené ploché střechy ve světle zákonů a norem".
Děkuji za projevený zájem o tuto citlivou a, bohužel, často opomíjenou problematiku všem účastníkům, kteří na toto téma nečekaně živě reagovali jak těsně po přednášce, tak i v následujících dnech telefonicky nebo mailem.
Zároveň se omlouvám, že text příspěvku skutečně (zatím) nemám zpracován v písemné podobě. Ve vymezených 20 minutách navíc nešlo jít do větších detailů a nástin hlavních problémů jsem musel vzít ve velkém tempu. Proto rozumím postesknutí mnohých, že si nestačili všechno, co chtěli, zaznamenat. Možná se na mě zase obrátí některá z redakcí odborných časopisů nebo serverů a nějaký text vyplodím. Asi by si to chtělo na tento problém trochu posvítit...
V každém případě doporučuji zájemcům o tuto problematiku, aby si prostudovali tento blog a mé webové stránky - většinu informací tam naleznou (potvrzeno např. ing. Z. Bozděchem).

Uvítám i Váš názor a Vaše zkušenosti - nový občanský zákoník se zdá o něco vstřícnější ke spotřebitelům a možná se zlepší obrana před různými pololaiky, rádoby-odborníky a často i podvodníky, kteří se ve stavařině se vzrůstající krizí stále častěji rojí jako obtížný hmyz.

Žádné komentáře:

Okomentovat